mandag 21. november 2011

Ytterdør

Tofløyet ytterdør fra Swedoor
Først valgte vi denne..
"Debussy"

Men den ble for smal til åpningen..og spesiallaging ble så veldig dyrt.
Så da ble det denne istedenfor, i en grå farge(ikke blå som avbildet her) Hvit utgår da det er mange barn som skal inn og ut!
"Puccini"

Siden vi har vindu på hver side av ytterdøren har vi ikke behov for vindu i dørene for å få inn lys..

Har ikke bestemt dørvridere enda, men er på leting..


3 kommentarer:

 1. Hei :-) har lest en del på bloggen din og må si at dere har et utrolig fint hus! Vi holder selv på å bygge i Kvamsvågen nå, så det var en ting jeg lurte på i forhold til ytterdør... Jeg har veldig lyst på en tofløyet dør ganske lik den dere har, men snekkerne mente det ville være så smalt når bare den ene åpnes og trodde det kunne bli et irritasjonsmoment... Er der noe du har tenkt over...? Mvh Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marit! Tusen takk, vi trives veldig godt! Huset deres ser veldig fint ut fra utsiden, hvis det er dere som bygger ved siden av Kristine?!
   For å være helt ærlig så angrer jeg litt på at vi ikke tok vindu i døren også, men tofløyet har vi ikke angret på. Veldig greit da vi flyttet inn, og ikke for smal. Nå vet ikke jeg hvilke mål dere har, men vår dør er 761x661x2033. Dette føles ikke smalt i det daglige. Vår TFK vogn går også gjennom den: )
   Bare gi en lyd hvis du vil komme å se: )
   Mvh Iris

   Slett
  2. Ja, det er vi som bygger der :-) Kommer gjerne å ser en dag også :-) har bedt om priser på noen forskjellige dører, men tror de må spesiallages så frykter det kan bli veldig dyrt...

   Slett

Tusen takk...