torsdag 26. januar 2012

Vinduer i 1 etg...

Nå har vinduene i 1 etg kommet på plass...
Listing mangler enda,
men kommer snart...









Det ligner unektelig 
mer og mer på
 et hus....

8 kommentarer:

  1. Se her ja. Vinduer har mye å si for fasaden. Dette blir jo riktig så staselig da. Morsomt å se utviklingen;)

    Klem fra Marilinn

    SvarSlett
  2. Gratulerer med vinduer! Ingen tvil om at dette blir et hus nei! ;)

    SvarSlett
  3. Hei. Så fint hus dere bygger! Likte veldig godt "vippen" på taket =)
    Dørvriderne har vi kjøpt på clas ohlson ;-)
    Ha en riktig god helg!
    Mvh Linn

    SvarSlett
  4. Så bra huset deres kommer til å bli når det er ferdig! Liker fasaden veldig godt:) Gøy å se når noen bygger helt nytt og:)

    SvarSlett
  5. Hei igjen;). Du, dette skapet vil på en måte gå inn under den største delen under trappen. Så der er det igrunn mer enn nok plass å ta av;). Veldig kjekt da, så slipper vi å ta av evt andre rom;).

    God helg;).

    Klem fra Marilinn

    SvarSlett
  6. Så flott det blir! Ørlite misunnelig:) Husker jeg leste i avisen når det gamle huset ble brent ned, kjekt at dere kunne bruke basen til å bygge noe nytt på!

    Trine

    SvarSlett
  7. Artig å følge husets mange fasetter. Jammen er dere flinke til å vise den trinnvise utvikling i byggeprosessen. Lurer litt på hvordan de fuktige, vestlandske vinterstormene påvirket påkledd gips- og sponplater ? Håper det gikk bra. Gleder oss til neste innspill.

    SvarSlett
  8. Tusen takk for hyggelige kommentarer: )
    Det er virkelig mange trinn i en byggeprosess, og det er veldig kjekt å samle de i en blogg, både for vår egen del og for alle som måtte ha lyst til å følge oss: )

    Dagmar og co har nok herjet stygt med noen av gipsplatene, og disse måtte byttes ut.. ikke helt heldig å bygge på denne årstiden, men som de fleste vet, kan det nok falle like mye nedbør i juli i denne delen av landet...

    Sponplatene er lagt på gulvet i 2 etg, og i følge min far (som er byggmester) så tåler disse ganske så enorme mengder for at de skal bli deformert pga vann. Men jeg har lest en del i rundt omkring på blogger, og vet at noen har fått problemer ved legging av parkett da det var ujevnheter i sponplatene.. Vi krysser fingrene: )
    Nå har vi heldekkende tak, så det blir ikke mer vann inn i huset : )

    Og Trine, vi føler oss veldig heldige som har fått muligheten til å "ta over" denne tomten, og jeg tror mange i familen er glade for at vi bygger akkurat dette huset, for det kan minne litt om det gamle?!

    Klem Iris

    SvarSlett

Tusen takk...