tirsdag 11. september 2012

TV kvelden .....

uteble 
siden Grey's anatomy
utgikk
pga
landskamp...

Så da ble det et nytt innlegg isteden...

Kom på at jeg ikke har vist kjøkkenet 
etter at vi har 
fått fliser over kjøkkenbenken...

Dette er de samme flisene som 
vi har på gulvet i 
dusjen på hovedbadet...


I tillegg har vi fått en ufattelig stygg sak over koketoppen...
...men den gjør livet i huset tryggere
for dette er nemlig en komfyrvakt...


HVA ER EN KOMFYRVAKT?
(teksten er lånt fra CTM Lyng)


Timerfunksjon
Når  komfyrvakt føler økt driftstemperatur på platetoppen, vil en innebygd timer starte. Etter 2 timer vil strømtilførselen bli slått av. Dette skal hindre at man glemmer, eller forlater komfyren når platene står på. Hvis matlagingen skal gå utover 2 timer (kan justeres til 4) , vil lydgiver gi ett bip hvert 30. sekund siste fem minutter av totimersperioden. I de siste fem minutter vil trykk på knappen utvide tiden med 30 minutter. Dette kan gjentas hvis matlaging ennå ikke er ferdig, og nytt varsel gjentar seg.

 Overtemperatur

 Det er satt en grense for hvor varmt det tillates på platetoppen. Utgangspunktet er at en stekepanne med fett ikke skal få bli så varm at den tar fyr. Ved overtemperatur vil komfyrvakten gi alarm med trippel pip hvert 5. sekund. Hvis knappen betjenes innen 30 sekunder etter alarm får du 5 minutter mer brukstid. Uten betjening av knapp vil komfyren bli slått av etter 30 sekunder.

Ha en fin kveld!

10 kommentarer:

 1. Nydelig kjøkken dere har! Hva gjør en slik "kjøkkenvakt"?

  SvarSlett
 2. For et lyst og fint kjøkken dere har fått, Flotte fliser også. Kjøkkenvakten har en god misjon, du får heller trøste deg med det :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Heidi!
   Vi trives veldig godt her også!
   Og ja..kjøkkenvakten har en veldig god misjon...!

   Slett
 3. Så smart med en slik kjøkkenvakt! Da får man overse at den kanskje ikke er det aller mest stilige på kjøkkenet ;)

  SvarSlett
 4. Ehh...ja den komfyrvakten har jeg faktisk ufrivillig fått testet ut ;/ Jeg er fortsatt ikke vant med at platen blir så fort varm, og med to små barn rundt meg når jeg skal lage mat, så kan man glemme seg litt :( Godt at man har en sånn da vertfall! Våres står oppi viften, så man ser den ikke så godt faktisk.

  Visste ikke at det skal være en interiørmesse i slutten av sept.?! Det har jeg kjempelyst til å gå på, men tror kanskje det er samme helg som vi får besøk fra Statene, så da er jeg litt usikker om jeg får gått :/ Men hadde vært utrolig gøy da! :)

  Kjøkkenet ditt har blitt fantastisk flott! Og flisene var virkelig fine! :)


  Ha en herlig kveld videre!

  Klem Anne

  SvarSlett
 5. Nydelig kjøkken dere har!
  Vi har en slik over komfyren selv, mon tro om det er det samme..må høre med elekrikker:)
  Det tar tid å komme i orden i et nytt hus..men vi kommer oss fremover her og:)

  Klem fra Margit

  SvarSlett
 6. Hei hei til deg Margit.

  Å, så utrolig flott hus dere har bygd. Nydelig var det og jeg falt for bloggen din med en gang. Vakre farger og romantiske løsninger. Hvor kommer kjøkkenet deres fra? Tror kanskje vi har samme kjøkken.

  Veldig koselig å komme på besøk til deg. Kommer snart tilbake. Håper det er ok at jeg legger meg som følger.

  Hilsen Therese.

  SvarSlett
 7. Et flott kjøkken! Timerfunksjon er nok både trygt og praktisk med små barn i huset. Huset deres er også kjempefint. Et drømmehus! Både utenpå og inni - du har virkelig skapt et nydelig hjem. Jeg tenker meg dere storkoser dere.

  Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Jeg ser at dere har valgt mange vinduer i huset. Jeg liker det. Du påpeker at vi trenger mye lys - og ja det gjør vi jo. Ekstra energi gir det også, når solen skinner inn. :-)

  Jeg ønsker deg en glad ukesavslutning, og kommer snart på besøk igjen for å se mer på prosjektene dine.

  SvarSlett
 8. Hei! Dere har virkelig skapt et vakkert hjem! Bygger selv hus nå, og henter inspirasjon fra deg:) nå lurte jeg bare på hva de vakre flisene over ljøkkenbenken heter?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Tusen takk for det!
   Vi trives veldig godt med å våkne her hver morgen: )
   FLisene over kjøkkenbenken er samme serie som de på hovedbadet. De heter Novabell Must og er i en halvblank overflate, den kan også fås i matt overflate. Den er veldig enkel å vaske siden den er litt glattere enn helt matt. De finnes i to ulike farger. Googler du Novabell Must finner du det: )
   Ha en fin dag!

   Slett

Tusen takk...